Buca Alperen Ocakları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Buca Alperen Ocakları

Buca Alperen Ocakları

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Gerçekleşti

YazarMesaj
İzmirliMurat
ADMIN
ADMIN
İzmirliMurat

Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Gerçekleşti Empty
MesajKonu: Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Gerçekleşti   Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Gerçekleşti Icon_minitimePaz Mart 18, 2007 6:57 pm

Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Gerçekleşti Genistoplanti1

Genel Merkez'imizin düzenlemiş olduğu geniş katılımlı toplantıda Ülkü Ocakları ve Nizam-ı Alem ocaklarının eski yöneticileri ile Alperen Ocaklarında görev almış eski ve yeni ocak başkanları bir araya geldi. Sayın Lider'imiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da katılıdığı toplantıda liderimiz tarafından Alperenlere büyük görev düştüğü şu sözlerle vurgulandı:

"Türk gençliğine tarih şuurunu, millet olma bilincini ve devlet kavramını yerleştirmek zorundayız. Ben, sokakta kavga arayan, bencilliğin içine düşüp kendi çıkarlarını kovalayan bir gençlik değil, Kur-an ahlakına bürünmüş, çağın ilmini yakalama gayretiyle yorulan, dini, milleti ve vatanını dilinden düşürmeyen, tüm insanlığa örnek bir medeniyetin doğum sancısı olacak bir gençlik istiyorum. Kürdistan, Ermenistan ve Pontus hayalleriyle hazırlanan haritaları gördüğü anda, buruşturup Coni’nin ağzına sokacak bir irade istiyorum."

Sayın Genel Başkanımız Serkan Tüzün ise:

Allah’ın davasının davacısı aziz ülküdaşlarım, bizi Müslüman Türk Milleti’nin güçlü istiklaline hizmet etme şerefini bahşeden Allah’a nihayetsiz şükürler olsun. Feleğin çemberi tabir edilen bir süreçten geçmekte olan bu millet hesabına, zorun oyunu bozacağı bilinci devamlı ayakta bir gençliğin kararlılığını, zafer özlemini içimizde taşıyoruz. Allah'a, Kuran'a, Bayrağa ve Silaha diye başlayıp, yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız diye gözleri nemli mangal yürekli, sehpalarda dimdik, zindanlarda vakur bir gençliğin mirasçısıyız. Bugün buradayız, Anadolu yaylasında Sultan Alparslan'ın gözlerini döndürdüğü günden beri, Yurt bildiğimiz bu vatanın sahibi olduğumuz için. Bugün buradayız, yıllarca emniyet içerisinde yaşamış milletimizi haçın tasallutuna uğratmamak için...

Sözleriyle başladığı konuşmasını tüm katılımcılara teşekkür ederek bitirdi:

İlay-ı Kelimetullah davasına gönül vermiş, emek vermiş, alın teri dökmüş bu müstesna kadro ile bugün burada buluşmaktan bahtiyarız. Allah (cc) gayretlerimizi aziz etsin, bizi dünya ahiret kardeş etsin, Davasına – Millet’e hizmete vesile etsin... Yarimiz Allah, kılavuzumuz Resulullah, Türk Devleti payidar olsun. Nice bincanlar Türk'ün kutlu davasına feda olsun. Hepinizi Allah'ın selamı ile selamlıyorum.

Sonrasında Genel Merkez Yöneticilerinin ve Mevcut/Eski, İl/İlçe Ocak Başkanlarının söz aldığı toplantıda mevcut ocakların durumu, izleyecekleri strateji, illere göre ocak başkanlarının dilek ve temennileri dile getirildi. Son olarak Lider'imiz Muhsin Yazıcıoğlu toplantıya katılan mevcut ve eski ocak başkanlarına hitaben: "Burada geleceğin Türk Siyasetine yön verecek genç siyasetçileri görüyorum. Çoğunuz mecliste görev alacak kapasiteye ve donanıma sahipsiniz. Hareketimizin asıl damarı ve geleceği sizlersiniz. Bu noktada partimizde yaşanan gelişmeler sizlerin de çalışmalarıyla çok iyi bir noktaya gelecektir." dedi ve bütün ocak başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.
http://www.bucaalperen.tr.cx

Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Gerçekleşti
1 sayfadaki 1 sayfası