Genel Başkanımız Sayın Serkan TÜZÜN Doğu İl Teşkilatları gezisini süpriz bir Şekilde Habur'da tamamladı. Cudi ve Gabar Dağlarını aşarak ulaştığı Habur Sınır Kapısında, yoğun güvenlik önlemleri altında bir basın açıklaması düzenledi. Kapı trafiğini 3 kişiyle, 3 saat kapatan Başkanımız, Al Yıldızlı Bayrağın altında yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi:
YÜCE TÜRK MİLLETİ ADINA;
Son aylarda onlarca Mehmetçiğin şehit düşmesiyle bütün Türk vatandaşlarının olduğu gibi Alperen Ocakları Mensubu Gençler olarak bizlerinde yürekleri dağlanmıştır. Bu bölgede yüzyıllarca kardeşçe bir ararda yaşamış kanı kanımıza karışmış Kürt kardeşlerimizi, kanlı projelerinin sacayağı olarak kullanmak isteyen, aramıza ayrılık tohumları serpmeye çalışan emperyalist güçlerin ekmeğine yağ sürenlere karşı milli ve manevi değerleri yüksek olan Türk Gençliğini temsilen Habur Sınır Kapısındayız.
Arkamızda gördüğünüz Sınır Kapısı PKK’ya ABD’ye İsrail’e finansal yardım sağlamaktan başka bir işe yaramaz hale gelmiştir. Bu sınır kapısından geçen her araçtan, karşıda 3–4 km ötede bekleyen peşmergeler tarafından haraç alınmaktadır. Buradan kazanılan paralar Mehmetçiğe kurşun olarak dönmekte, ABD’nin Irak’taki kanlı eylemlerine destek olmaktadır. Karşıda kurulmak istenen sözde korsan devlet kürdistan’ın finansmanının büyük bir kısmı bu sınır kapısından sağlanmaktadır. Bu sınır kapısı üzerinden yapılan akaryakıt kaçakçılığı ülkemizi her sene milyonlarca dolar zarara uğratmakta, buradan ülkemizde sokulan kaçak silahlar ülkemizdeki kanlı cinayetlerde kullanılmakta ve ülkemizde adeta bir anarşi ortamına sürüklenmektedir.
Sözde müttefikimiz Amerika, Kuzey Irak’ta Kandil Dağı’nda üslenen PKK’nın varlığına göz yummuş, hükümetimizin de bu konuda duyarsız kalması üzerine kanlı terör örgütü eylemlerini artırarak devam etmiştir. Demiryollarımız mayınlanmış, turizm merkezlerimizde bombalar patlatılmış, şehirlerimiz de canlı bomba paniği estirilmiş, kürt faşizmin yabancı güçler tarafından pompalanmasıyla binlerce insan Diyarbakır’da megafonlarla kürt federasyonu kuralım diye bas bas bağırtılmıştır. Washington’un kısa gölgeleri barzani ve talabani hadlerini aşarak Türkiye’ye resmen meydan okumuş ve kendi sınırlarımızdaki illerden sözde korsan devletin vilayetleri gibi söz etmiş, kanlı terör örgütü PKK’ya lojistik destek sağlamıştır. Irak’taki referandum öncesi Kerkük Ve Musul’a peşmerge yığılmış Türkmen kardeşlerimizin varlığı tehdit altına girmiştir. Peşmergelerin elini kolunu sallayarak girdiği bu sınır kapısının derhal kapatılarak, Türk Ordusunun Kuzey Irak’a operasyon yapması gerekmektedir.
Habur sınır Kapısının kapatılması, peşmergelerin devre dışı bırakılması, bölgenin havasızlıktan boğulması, Peşmergelerin gelirlerinin kesilmesi Amerikanın operasyon masraflarının katlanması demektir. Türkiye’deki bazı yetkililer Habur Sınır Kapısındaki tehlikeyi fark etmiş, ikinci bir kapı açılmasını istemişlerdir. Ama ABD’nin buna çok ciddi tepki göstermesi üzerine basiretsiz devlet adamlarımız yine geri adım atmışlardır. ABD’nin burada ikinci bir sınır kapısı açılmasıyla Habur sınır kapısından elde ettiği gelir azalacak, Kerkük Yumurtalık Petrol Boru Hattıyla tesis edilen bölgeyle bütünleşme stratejisi daha da perçinleşecek Irak’ın derinliğindeki Araplar ve diğer unsurlarla doğrudan temasa geçilebilecek bir koridor oluşturulacaktır.
Habur Sınır Kapısının yol açtığı tehlikelerden dolayı kapatılmasını talep etmek için kurumum adına Alperen Ocakları Genel Başkanı olarak buraya geldim. Kapatılmaması durumunda on binlerce Türk Milliyetçisi Alperenlerimle birlikte burada miting yapacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın.
Buradan talabaniye ve barzaniye sesleniyorum;
Şunu akıllarınıza iyi kazıyın:
“
HER TÜRK ASKER DOĞAR; ASKER ÖLÜR”
Alperen Ocakları
17.05.2007. 14:37