.
Alperen Ocakları İzmir ve Ege Bölge Başkanı Necat ZÜMBÜL BBP Kurultayının ardından Ankara dönüşünde gündeme ilişkin bir basın açıklaması düzenlemiştir.Yaptoğı açıklamada kısaca;
"Sevgili Basın Mensupları,Değerli Hemşehrilerimiz Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz S.A.V.'in kutlu doğum haftasına başlamış bulunuyoruz.Hepinizin kutlu doğum haftası mübarek olsun.Bol bol birbirimize dua edelim İnşaallah.Yüce ALLAH hepimizi alemlere rahmet olarak gönderdiği o kutlu resulün şafaatine mazhar eylesin.
Sevgili hemşehrilerim kendilerine Çağdaş deyip bir dernek kuran ve sözüm ona bu Çağdaş yaşamı destekleme gayretinde olan bir derneğin Dinazor başkanı kalkmış biz Türkleri barbarlıkla suçlayıp,çocukların namaz kılmak yerine bale yapmasını istediğini ifade etmiştir.
Hiç kimse kusura bakmasın ama bu anlayışa bu fikirsizliğe saygı göstermem.
Anlaşılan bu kadıncağız akli melekelerini yitirmiş.Buradan bu derneğin yönetimine derhal bu yobazı görevden almaları çağrısında bulunuyorum.
Hangi dine hangi millete mensup olduğu beni o kadar ilgilendirmemekle beraber haddini bilmesini bizlerin de etten kemikten yaratılmış İnsanoğlu olduğumuzu ve sabrımızın da bir sınırı bulunduğunu bilmesini istiyorum bu zihniyete.
Bu kadar sene ATATÜRK'ten ATATÜRK'çülükten geçinen bu yobazın onun yegane şiiri olan "Beşike Hadisesi" şiirinden bihaber olduğunu yada işine gelmediği için hatırlamak istemediğini anlıyorum.
Bu şiiri ona ve onun gibi düşünenlere ithaf ediyorum.
BEŞİKE HADİSESİ
GAFİL,hangi üç asır,hangi asır,
Tuna ezelden TÜRK diyarıdır.
Bilinen tarih söylemiş bunu
Kalkıyor örtüler,örtülen doğacak
Dinleyin sesini doğan tarihin,
Aydınlıkta karaltı,karaltı da şafak,
Yaşanan tarihi gömüp doğru tarihe gidin.
Asyanın ortasında Oğuz oğulları,
Avrupa'nın Alplerinde Oğuz torunları.
Doğudan çıkan biz,batı da yine biz,
Nerde olsa,ne olsa kendimizi biliriz.
Hep İnsanlar kendini bilseler,
Bilinir o zaman ki hep biriz.
TÜRK sadece bir milletin adı değil,
TÜRK BÜTÜN ADAMLARIN BİRLİĞİDİR.
Ey birbirine diş bileyen yığınlar,
Ey yığın yığın insan Gafletleri,
Yırtılsın Gökteki Gafletten perde,
Hakikat nerede?
M.Kemal ATATÜRK
Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın daha 1905 de yazdığı bu şiir bu dinazorların suratına şamar olup patlıyor değil mi?
Katıldığı davette dinlediği koronun şefinin adının MUHAMMED olmasına bile tahammül edemeyen bu gafil O isme kurban olsun.
Bu yobaz zihniyete basında boy boy yer verilmesine artık bizde tahammül edemiyoruz.
Kustuğu bu zehirden sonra bazı din adamlarımızın da namazın insan bedenine faydalarından bahsederken namazın aynı zamanda cimnastik hareketleri olduğunu vurgulamalarını kaldırmalarını istiyorum.Siz bu örneği verdikçe bir karşılık bulamayan bu zihniyet başka spor ve figürler ortaya koymaya çalışıyor.
Herkes duysun ve bilsin ki müslümanlar namazı ne cimnastik,ne de meditasyon için kılar,ALLAH C.C. 'nun emri olduğu için kılarlar.Aksi niyetle kılınan namaz makbul değildir.
Biz evlatlarımıza ve yakınlarımıza Namazı Yüce ALLAH'ın emri olan bir ibadet olduğu için tavsiye ediyoruz.
Balet yada balerinlik bu dinazorun da bildiği gibi Avrupa meraklısı bir avuç zümrenin tercih ettiği bir gösteri sanatıdır.Ne bizim kültürümüze ne örfümüze ne adetimize ne de töremizde yer bulamaz.
Senin zihniyetine göre çağdaşlık Bale yapıp senfoni dinlemekse biz çağdaş değiliz ve böyle çağdaşlık ta ayaklarımın altındadır.
Bir de ABD den aldığı emirle havlayan bir zibidi var.Diyor ki "Türkiye Kerkük'e karışırsa,Biz de Diyarbakır'a karışırız".
Haddini bilmez bu zibidinin unuttuğu en önemli konu var.Diyarbakır sana emredenlerin sandığı gibi aşiretinin mensuplarından oluşmuş Dolarla avuttuğun serkeşlere benzemez.
Diyarbakır %100 ü Sünni Müslüman olan %100 bir Türk şehridir.
Öyle Dolarla ,Petrolle,mevki,kıdemle kandıracağın bir meczup dahi bulamazsın.
Ancak Ermeni ASALA örgütünün devamı olan PKK yandaşlarından bir avuç it bulabilirsin Diyarbakır sokaklarında.
Diyarbakır insanı senin içine düştüğün gafleti bilmiyor mu sanıyorsun?
Diyarbakır insanı İzmir de,Uşak da,Gümüşhane de,Trabzon da yaşayan kardeşleri gibi ortak sorunu olan iş ve aş sorunu olduğunu bilmiyor mu?
Yine bu sorunun üzerinden gelebilmek için ABD ve İsrail'in sana verdiği sadakalar mı çare olacak.Arz-ı Mev'ud için senin kullanıldığını bilmiyor mu?
Bu milletin birlik ve beraberliğini ne sen ne Ağa babaların ne de satın aldığın beslemeler bozamazsınız.
Biz Kerkük'ün Demografik yapısını bozacak her kişi ve eylemi bozmak ve ezmekle mükellefiz.
Bana bu hakkı veren o kadar çok sebep var ki en baştakini söyleyeyim.
"Ne Irak'ın Kuzeyin ne de ülkemin Güneydoğusunda bir Filistinlilerin yaşadığı acıyı yaşayan kardeşlerimiz olmasın istiyorum"
Bunu söylerken hem senin emrin altındaki Peşmergeler için hem de bu ülkenin Güneydoğusunda ki Zeynel,Şeyhmus,Berdan için bir felaket olacağını bildiğim için aklınızı başınıza devşirin diyorum.
Bu gidişle Felakete doğru adım adım gidiyorsunuz.
Unutmayın ! Türk'e kefen biçmeye kalkanlar şu an Çanakkale Boğazının ve Egenin sularında kemikleri dahi kalmadan helak olup gittiler.
Sevgili hemşehrilerim değerli basın mensupları sabredin çok kısa bir süre kaldı.Bir atasözünde der ki;
"Bir Tavuk bir yumurta çıkaracağı zaman gıdaklamasıyla dünyayı velveleye verir.Ancak bir kısrak sessizce bir köşeye sığınıp bir Küheylan doğurur"
Alperenler Milletimizin ve Devletimizin tekrar haketdiği en üst seviyeye gelmesi için seferdedir.21.Asır Alperenlerin Türklerin asrıdır İnşaallah.
Sabırla beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Yüce ALLAH'a emanet olunuz" diyerek sözlerini tamamladı